Egészséges bio tőzegáfonyalé
A tőzegáfonya hírnevét annak a tulajdonságának köszönheti, hogy képes megakadályozni a baktériumok megtapadását a húgyutak falán. Megelőzésként és kezelésként is használva nagyon hatásos. A tőzegáfonya ital formájában könnyen és egyszerűen bevihető a szervezetbe. Naponta 30 ml az ajánlott mennyiség, amit étkezés előtt vagy étkezés után legalább 30 perccel fogyasszunk el. A bio tőzegáfonyalé a húgyúti fertőzések ellen rendkívül hatásos, valamint a kellemetlen tüneteket is nagyszerűen enyhíti.
A bio tőzegáfonya fanyar ízén lehet javítani valamilyen természetes édesítő vagy más gyümölcslevek segítségével. Önmagában az igazi, de ha nem szeretjük az ízét, akkor vegyíthetjük vízzel és édesíthetjük mézzel. A benne lévő proanthocianidin a „felelős” egyedi és különleges tulajdonságáért. Ez a fitovegyület „nem tűri” a kórokozókat, így nyomban eltünteti környezetéből. A bio tőzegáfonyalé színe és íze változhat a szüretelés idejétől függően, azonban ez nincsen hatással a benne lévő értékes anyagokra.